Zaken Doen

Alles over zaken doen

De accu van je nieuwe refurbished laptop

refurbished laptop

Wat een goed idee, je wilt een refurbished laptop aanschaffen! Het voordeel van het aanschaffen van een refurbished laptop is dat deze een stuk goedkoper zijn dan gloednieuwe laptops, maar vaak nog even goed werken ondanks dat ze al eerder gebruikt zijn. Wanneer je een refurbished laptop aanschaft, zul je wel moeten kijken hoe het zit met de accu. Hier lees je daar meer over.

De accu en stroombehoefte van je refurbished laptop

Wanneer je nieuwe refurbished laptop een groter geheugen heeft en ook nog eens een goede processor, dan zul je er rekening mee moeten houden dat deze dan ook meer stroom nodig heeft. De stroom haalt de refurbished laptop uit de accu die in de laptop zit bevestigd. Wanneer je een refurbished laptop gaat uitzoeken, zul je dus ook moeten letten op de grootte van de accucapaciteit. Wanneer je namelijk gaat voor een refurbished laptop met een hoge accucapaciteit, dan zul je merken dat je langer gebruik kunt maken van je laptop zonder hem continu op te laden.

refurbished laptop

De prestaties van de accu in de refurbished laptop

Vaak worden de prestaties die een accu in een refurbished laptop kan uitvoeren uitgedrukt in uren. Dus hoe beter je accu is, hoe langer hij het kan uithouden zonder verbonden te zijn en gevoed te worden door een stopcontact. Maar het kan ook zo zijn dat dit afwijkt. Hoe langer je met een accu doet hangt namelijk ook helemaal af van jouw eigen gebruik. Wanneer je namelijk zware video’s gaat bewerken of video games gaat spelen die van grote bestanden zijn, zal je merken dat je accu sneller leeg gaat. Houd er dus goed rekening mee bij de aanschaf van je refurbished laptop dat het ook afhangt van jouw eigen gedrag.

Meer verhalen