Zaken Doen

Alles over zaken doen

Deurwaarder inschakelen via Billincasso

Deurwaarder inschakelen, je denkt er als ondernemer liever niet aan. Maar, eens zul je toch echt overstag dienen te gaan. Want het niet betalen van klanten kan en is vaak een van de factoren waardoor jij in de financiële problemen komt. Je hebt nog zo goed je best gedaan om een goed lopend bedrijf op te bouwen met een grote, trouwe kring aan klanten. Maar, nu sommige (grote) klanten niet of te laat betalen dreigt het toch nog mis te gaan.

bill3

 

 

 

 

 

 

Met Bill van Billincasso wordt een snel resultaat belooft. Wist je trouwens dat ze bij dit bureau samen werken met een groot netwerk van deurwaarders kantoren? Ze hebben hier dan ook prima afspraken mee. Op deze manier kunnen ze het traject dat te boek staat als gerechtelijk traject sneller en voordeliger voor ondernemers zoals ons regelen.

bill2

 

 

 

 

Neem eens een kijkje op de website van Billincasso om te bekijken wat Bill en haar mensen voor jou kan betekenen.

bill1

 

 

Voor als je een deurwaarder wilt inschakelen

Je hebt een lange tijd geaarzeld met het inschakelen van een incassobureau. Maar, nu het zover is wil je het liefste in zee gaan met een betrouwbaar incassobureau die enerzijds het openstaande bedrag op de factuur innen en anderzijds netjes omgaan met de klanten die nog openstaande rekeningen bij jou hebben. Wist je trouwens dat Billincasso niet werkt met een abonnement? Bekijk deze en nog andere manieren hoe Bill jouw factuur incasseert.