Zaken Doen

Alles over zaken doen

Diensten van Recruitment4you

Recruitment4you is een ervaren bedrijf in recruitment en headhunting. Zij helpen sollicitanten hoe je het beste door een sollicitatie heen komt. Bij een sollicitatiecursus helpen zij onder andere met het in elkaar zetten van een goede CV.

Recruitment

Recruitment4you zoekt de beste connectie tussen bedrijf en kandidaat. De mentaliteit en het karakter van de kandidaat moet bij het bedrijf passen. Daarom heeft Recruitment4you een geheim wapen. Zij maken gebruik PRE-Selectie Scan waar kandidaten inzicht geeft in hun karakter, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Ook beschikken zij over een Cultuur Talenten Scan. Deze geeft zoals de naam zegt: inzicht in de cultuur van een bedrijf.

 

Als er een match tussen kandidaat en bedrijf hebben gevonden houden wij altijd nog contact met de werknemer en de werkgever. Zo vragen wij of alles naar wens verloopt en onderzoeken wij of we de juiste match hebben gevonden.

Het verschil tussen recruitment en headhunting

Als een bedrijf een vacature heeft, krijgen ze natuurlijk reacties van werkzoekenden. Hier start het werk van een recruiter, of HR manager. Deze persoon verwerkt vacatures en vergelijkt de kandidaten. In sommige functies is er schaarste, dit betekend dat er vacatures zijn in een bepaald vak dan vakkundige mensen om de lege vacatures te vullen. Hierbij is het niet handig om een headhunter in te schakelen. Soms zoekt een bedrijf een specifiek persoon. Deze moet bijvoorbeeld bepaalde eigenschappen of diploma’s hebben. In dat geval kun je gebruik maken van een headhunter. Recruitment4you heeft veel ervaring met headhunting. Zij beschikken ook over de benodigde netwerken om dit te laten werken.