Zaken Doen

Alles over zaken doen

Douchebakken

SanitairToen ik samen met mijn vrouw een huis kocht waren we al snel verkocht op het idee van een eigen luxe douche. We hebben al tijden samengewoond in een klein appartement en hier was de douche echt niet om aan te zien. Toen we besloten om samen een huis te kopen waren we er al snel uit dat een goede douche voor ons erg belangrijk was. Toen we gingen zoeken naar de verschillende mogelijkheden besloten we om zelf een douche samen te stellen. Dit is dus inclusief de douchebakken. Douchebakken zijn een belangrijk onderdeel voor ons omdat deze eenvoudiger schoon te houden zijn dan de vloer van de badkamer.

De verschillende douchebakken

We waren echter verrast hoe ontzettend veel mogelijkheden er zijn met douchebakken. We hadden al snel een douchekraan en een douchekop maar de douchebak was lastig. We waren blij dat er qua veiligheid niet veel verschil was in de douchebakken maar het materiaal alleen al is erg verschillend. Zo kan je een douchebak kopen met plint, die hoger is, of zonder plint. Deze mogelijkheid was voor ons niet van belang omdat wij vooral zeker wilden weten dat de bak goed schoon te maken was.

Toen we uiteindelijk online gingen speuren naar een goede douchebak kwamen we uit bij de website van Sanitair Online. Deze website heeft erg veel aan te bieden voor een erg goede prijs. Dit was voor ons uiteindelijk ook de reden om te gaan voor een Novellini douchebak. We hadden veel goede recensies gelezen over de producten en we waren al erg snel verkocht. Sanitair Online verkoopt erg veel verschillende Novellini douchebakken en we waren er ook al snel uit door de erg goede prijs.