Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een hoogwaardige kwaliteits Samsung reparatie in Rotterdam vind je bij The Repair House

The Repair House

Heb je je telefoon laten vallen en is deze door de val kapot gegaan? Ben je daarom op het internet op zoek gegaan naar Samsung reparatie Rotterdam om een goede telefoons zaak in Rotterdam te vinden? Dan hoe dik je aan om even een kijkje op de website van The RepairHouse te nemen. 

reparatie-schade

Ontvang 12 maanden garantie op de vervangende onderdelen 

Bij The Repair House in Rotterdam werken deskundige monteurs die speciale trainingen hebben gehad zodat zij de beste telefoon reparaties uit kunnen voeren. De monteurs hebben al meer dan 15 jaar ervaring en hebben in deze jaren erg veel ereprijs uitgevoerd. hierdoor hebben zij al van allerlei telefoon schades voorbij zien komen. Zij kunnen daarom ook in de meeste gevallen jouw telefoon binnen een half uur repareren. De telefoons zaak staat garant voor de 100% kwaliteits onderdelen en de goede reparaties die zij uitvoeren waardoor zij 12 maanden garantie geven op de vervangende onderdelen. 

Kom langs zonder een afspraak

Het is bij The Repair House niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Je kunt als klant daarom altijd een bezoek aan de winkel brengen wanneer jou dit het beste uitkomt. Vooraf zal de klant uitgebreide uitleg krijgen wat er precies met de telefoon gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn. Ook voor screenprotectors en leuke hoesje sben je bij The Repair House aan het juiste adres. Neem voor meer informatie en voor deskundig advies telefoons contact op om in contact te komen met een van de deskundige monteurs van het bedrijf.