Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een wollen pet voor eenieder

Sinds ik begonnen ben wollen pet heren te dragen, ben ik er echt van gaan genieten. De favoriete wintermuts van de laatste jaren is bijvoorbeeld mijn wollen pet van Hatland. Het is een hoofdbestanddeel van mijn garderobe geworden, en meer dan eens heb ik het als wintermuts gedragen. Ik heb hem zelfs geschikt gevonden als muts op een warme dag, omdat hij dik, warm en wollen is, maar ook de zon van mijn hoofd houdt. Dit maakt de pet een soort ultieme combinatie.

Niet elke wollen muts is hetzelfde

Maar er zijn veel verschillende wollen mutsen. Ik heb de laatste vijf jaar al heel wat wollen pet heren geprobeerd, en er zijn er enkele die zo goed werken dat ze misschien wel mijn favoriet zijn. Vroeger vond ik wol in een muts fijner dan in een trui. Maar ik denk niet dat dat nu nog zo is. Een wollen muts is nu een hoofdbestanddeel, en dat is goed, want het voegt warmte toe aan mijn dagelijkse look.

Mijn favoriete wol

Als het op wol aankomt, is een van mijn favoriete wollen hoedenmerken Hatland. Niet alleen maken ze prachtige wollen mutsen, ze hebben ook prachtige sjaals en handschoenen. Ik hou niet alleen van hun wollen hoeden, maar ik ben ook gek op hun gewone hoeden. Ze zijn van een goede en eerlijke kwaliteit. Ik zou natuurlijk ook graag hun hoeden tegen een lagere prijs zien. Als je ze al eens gebruikt hebt of de kans hebt om ze eens te proberen, laat me dan weten wat je ervan vindt.

Andere hoeden die ik graag draag, zijn de wollen handschoenen van Brooks Brothers. De met bont gevoerde exemplaren zijn geweldig om mijn handen warm te houden bij koud weer. Maar ik heb ook graag de synthetische bont gevoerde handschoenen. Ik denk altijd maar, zo lang ik het warm heb, vindt ik het prima.