Horeca soepkommen aanschaffen

Veel restaurants verkopen verschillende soorten soep en dat is vrij logisch, want veel Nederlanders zijn gek op soep. Vooral in de winter of wanneer mensen ziek zijn, wordt er erg veel soep gedronken want dit is lekker warm en daarnaast zeer lekker. Jij moet als restaurant dus ook zeker verschillende soorten soep verkopen en dit op een prachtige manier serveren. Je kan daarom het beste kiezen voor het aanschaffen van prachtige horeca soepkommen. Je kan dan kiezen uit soepkommen die eenmalig te gebruiken zijn, maar ook uit soepkommen die hergebruikt kunnen worden. Veel restaurants die met erg veel dagelijkse afwas zitten kiezen er vaak voor om wegwerp soepkommen aan te schaffen. Deze soepkommen zijn namelijk eenmalig te gebruiken en kunnen dan weggegooid worden. Zo zit een restaurant met minder afwas. Als jij ook wegwerp soepkommen wilt aanschaffen, dan kan je het beste voor soepkommen kiezen die gemaakt zijn van suikerriet. Dit is goed voor het milieu want ze zijn biologisch afbreekbaar en daarnaast zijn plastic wegwerp service tegenwoordig verboden.

Wat kost het?
Je wilt natuurlijk weten wat het kost en dat is vrij logisch. Het is belangrijk om rekening te houden met een prijs van tussen de 10 en 20 cent per stuk. Als je een lagere prijs wilt hebben, dan moet je vaak in grotere oplages bestellen. Aan de prijs zie je ook direct dat het vele malen duurder is dan plastic servies, maar klanten vinden het alleen maar beter dat jij gebruik maakt van biologisch afbreekbaar servies. Het is die 10 tot 20 cent extra zeker waard.