Zaken Doen

Alles over zaken doen

Internet marketing no cure no pay

websitepromotor-logo

internet2Als je garantie wilt dat je krijgt waar je voor betaald dan kan je het beste bij Websitepromotor zijn voor je internet marketing. Dit bedrijf biedt internet marketing no cure no pay aan en dat houdt in dat je alleen hoeft te betalen als de afgesproken resultaten zijn behaald. Ik was zelf zo enthousiast over dit principe omdat het bedrijf hiermee laat zien dat ze weten wat ze doen.

Mijn website

Ik heb een webshop en ik vond het belangrijk dat mijn website op de eerste pagina van de zoekresultaten kwam te staan. Zelf wist ik niet precies hoe ik dit moest en omdat ik het aantal bezoekers wilde verhogen heb ik ervoor gekozen om een bedrijf hiervoor in te schakelen. Door te zoeken naar “internet marketing no cure no pay” kwam ik terecht bij Websitepromotor. Zoals ik al zei was ik helemaal enthousiast over het ‘no cure, no pay’ principe. Ik heb een gratis website analyse laten maken om te kijken wat er allemaal aan gedaan moest worden. computer

Via de mail kreeg ik de analyse opgestuurd. Het was wel duidelijk dat er wat verandert moest worden aan mijn website. Ik heb telefonisch contact gehad met Websitepromotor en er is mij uitgelegd wat ze voor mij konden betekenen en wat de kosten hiervan zouden zijn. Na goed nagedacht te hebben kwam ik tot de conclusie dat deze dienst perfect voor mij zou zijn.

Na ongeveer anderhalve maand kreeg ik een berichtje van Websitepromotor dat het was gelukt om mijn website op de eerste pagina van de zoekresultaten te krijgen. Het is natuurlijk belangrijk dat dit wel onderhouden wordt om die plek te behouden en nog hoger te komen staan!