Zaken Doen

Alles over zaken doen

Kleding

Je kent het merk Ralph Lauren waarschijnlijk wel. Je kent het door hun truien, polo’s en blousjes. Toen het bedrijf gemaakt werd maakte Ralph Lauren stropdassen, terwijl op de dag van vandaag zie je ze verschillende dingen verkopen zoals: schoenen, jassen, truien, riemen en horloges. Het bedrijf is op dit moment 8,2 miljard dollar waard. Als je kleren van Ralph Lauren wilt kopen klik dan hier.

Prijs

De kleding van Ralph Lauren is aan de dure kant. Wanneer je in Nederland mensen gaat vragen wat ze van Ralph Lauren vinden, dan zou de meerderheid zeggen dat de kleding voor kakkers is. Wat mensen niet zien is dat het bedrijf Ralph Lauren veel geld betaalt aan designers. De designers moeten elk jaar weer iets nieuws bedenken en dat kost veel mankracht, al die designers kosten dus veel geld. Daarom is de neppe kleding veel goedkoper, want zij hoeven geen geld aan designers te betalen.

Persoonlijk gebruik

Ik vind Ralph Lauren een goed merk. Dat komt, omdat hun kleren lekker zitten. Ook vind ik de truien en hoodies erg origineel. Ik vind vooral de kleren met een beer origineel. Qua zomerkleding vind ik de polo’s echt fantastisch. Dat komt doordat ze lekker zitten en ze zien er echt goed uit. Ook zijn de polo’s een van de goedkopere kleding van Ralph Lauren. Ik koop zelf geen Ralph Lauren brillen of mutsen, want ik vind die te duur dan kan je beter een trui kopen.

Als ik in de winkel van Ralph Lauren ben dan duurt het altijd even totdat we naar de volgende winkel gaan. Ik pas van alles wat, uiteindelijk koop ik enkele artikelen. Online koop ik kleding vooral bij de website. Die website vind ik makkelijk te gebruiken en het is overzichtelijk. Je ziet gelijk het kledingstuk zonder dat een model het draagt. Ook zijn de prijzen niet verkeerd. Die website heeft ook andere merken dus ik zou het echt wel gaan kijken.