Zaken Doen

Alles over zaken doen

Koop een reclamescherm en trek meer klanten!

Het is lastig om originele reclame te maken voor een bedrijf. Vaak zijn het ophangen van poster en verspreiden van reclamefolders niet meer genoeg. Een unieke manier van reclame maken is het plaatsen van jouw advertentie op een reclamescherm van Bereik. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een wegrestaurant hebt en meer klanten wilt trekken. Ook voor bedrijven op een industrieterrein is een reclamescherm een uitkomst. Vaak is het onduidelijk wat bedrijven precies voor producten en diensten aanbieden. Met een reclamescherm kun je voorbijgangers op de hoogte brengen. Wie weet zit daar namelijk een toekomstige klant bij! 

Flexibel reclamescherm

De reclameschermen van Bereik zijn makkelijk aan te passen. Zo kun je wanneer je dat wilt een nieuwe boodschap op het reclamescherm zetten.  Zo hou je voorbijganger bijvoorbeeld op de hoogte van het nieuws en evenementen. Zoek je sinds kort een nieuwe werknemer? Dan pas je het reclamescherm weer aan en zet je de vacature er op. Een reclamescherm is ook een stuk vriendelijker voor het milieu. Dit omdat je geen energie en middelen meer besteedt aan print- en drukkosten. 

Waarom een reclamescherm bij Bereik?

De reclameschermen van Bereik staan op strategische plaatsen in Nederland. Zo ben je gegarandeerd van een groot bereik en wordt overal uw boodschap gelezen. Je krijgt toegang tot een digitaal systeem waarmee je zelf de advertenties kan beheren en aanpassen. Je staat er echter niet alleen voor. Onze specialisten helpen je graag verder als je problemen hebt met de reclameschermen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met de lay-out. Bezoek de site van Bereik en ontdek alle mogelijkheden voor het plaatsen van je advertentie op een reclamescherm.