Zaken Doen

Alles over zaken doen

Nieuwe horeca parasols gekocht

horeca parasolsEen aantal maanden geleden heb ik nieuwe horeca parasols gekocht. Dat heb ik gedaan bij xterior. Het bedrijf is zeer professioneel. Ik kwam ze tegen op internet. Ze stonden bovenaan in Google en meestal zegt dat wel wat. Er stonden ook hele goede recensies over dit bedrijf. Ik heb toen contact met ze opgenomen. Aan de telefoon had ik een heel fijn telefoongesprek. Ze stonden mij prettig te woord en gaven informatie en advies waar nodig. Ik kreeg daar een heel vertrouwt gevoel over. Op internet stonden ook hele leuke parasols en daarom heb ik er ook gelijk 4 besteld.

Een uitstekende service. parasol horeca

Het heeft in totaal maar vijf dagen geduurd voordat de horeca parasols geleverd werden. Het bedrijf beschikt dus over een uitstekende service. De parasols waren ook van hele goede kwaliteiten. Daarom is het ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van hun. Wat betreft de kosten zijn ze zeer voordelig. Daarbij beschikken ze ook over een uitgebreid assortiment. Op de website heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen. Kijk daarom voor meer informatie op de website. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd mailen of bellen. Ze staan je graag te woord om jou te helpen.

parasol