Zaken Doen

Alles over zaken doen

Parasol horeca niet duur!

1Welkom beste lezers, en dan vooral de ondernemers onder jullie! Ik heb vandaag een onderwerp dat te maken heeft met de horeca branche. Het onderwerp waar ik het vandaag namelijk over ga hebben is Parasol horeca. Je zal vast denken hoe ben ik hier op gekomen. Nou dat zit namelijk zo ik was laatst bij een goede vriend van mij die ik al heel lang ken. En hij heeft een tijdje geleden een restaurant geopend. Hierdoor moest hij allerlei nieuwe inventaris aanschaffen aangezien dit vrij prijzig is is hij opzoek gegaan naar de goedkoopste aanbieder. Zo kwam hij terecht op de website van Xterior!

Hier ga ik wat meer over vertellen!

2

De website van Xterior daar valt heel erg veel over te vertellen. Maar ik zal eerst eens even kijken naar wat ze allemaal te bieden hebben. Zo hebben ze niet alleen Parasol horeca te koop maar ook windschermen en allerlei andere terras spullen die voor bedrijven heel handig kunnen zijn.

De service

De service bij Xterior is heel erg fijn je kunt namelijk makkelijk terecht met al je vragen of opmerkingen. En ze hebben brede kantooruren dus al bel je wat later heb je nog steeds kans om iemand te spreken!

Zeker een aanrader!

Het is voor ondernemers zeker een aanrader om bij dit bedrijf te kijken als je graag wat zou willen hebben. Zelf ik heb er alleen maar goede dingen over te vertellen en raad ik het je zeker aan 100%!

3