Zaken Doen

Alles over zaken doen

Solar cleaning door Dubru

Dubru

Nu zonnepanelen steeds meer in opkomst zijn, stijgt ook de vraag naar Solar cleaning. Met zonnepanelen wil je natuurlijk zo veel mogelijk zonlicht opvangen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Vuil kan echter de werking van de panelen verminderen en dit is natuurlijk ontzettend zonde. Zeker als je in de buurt woont van een fabriek, snelweg, akker of bos woont dan kun je veel last hebben van vuil op je panelen. Een professionele reiniging is dan wel aan te raden.

Solar cleaning

Solar cleaning met osmose water voor streeploos resultaat

Schoonmaakbedrijf Dubru biedt solar cleaning aan voor particulieren en bedrijven. Ze maken gebruik van osmose water. Hiermee droogt het paneel schoon en zonder vlekken op. Schone panelen zorgen voor een betere opbrengst en daarmee een beter resultaat. En dat is natuurlijk een stuk voordeliger voor jou. Dus heb je zonnepanelen, zorg dan dat je ze regelmatig laat schoonmaken. De schoonmaker kan je adviseren over hoe vaak dat nodig is, dit is namelijk afhankelijk van waar je woont en hoe vuil de panelen worden.

Zonnepanelen

Meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche

Schoonmaakbedrijf Dubru heeft meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Zij richten zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt maar omdat er nog niet veel aanbieders zijn die solar cleaning aanbieden kun je ook als particulier bij hen terecht. Ze zitten in Elst en richten zich op de regio Arnhem, Nijmegen, Wageningen. Neem voor meer informatie contact met ze op. Ze kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en de kosten. Bij Dubru kun je terecht voor kantoorschoonmaak, gevelreiniging en glasbewassing. Zorg voor het milieu is ook belangrijk voor dit bedrijf. Daarom worden alleen milieuverantwoorde schoonmaakproducten gebruikt en geen chemische reinigingsmiddelen. Zeker wanneer je zonnepanelen ook hebt aangeschaft vanuit een milieubewust standpunt is dat erg prettig.

Meer verhalen