Zaken Doen

Alles over zaken doen

Verkeersregelaars, waar zijn die vacatures?

Vacatures voor verkeersregelaars vinden in de stad waar jij woont? Dat is geen probleem nu je Intro hebt ontdekt. Dit uitzendbureau heeft voor jou de perfecte job als verkeersregelaar. Je werk is afwisselend en geeft je een goed gevoel. Je kent de stad op je duimpje, dus het werken voelt een beetje als thuiskomen.

Stel je beeld maar bij

Verkeersregelaar geen leuke job? Alleen maar chagrijnige mensen die veel haast hebben en een verkeersregelaar liever negeren? Integendeel. Wie goed doet, goed ontmoet. Jij bent altijd zó vriendelijk en jouw glimlach is aanstekelijk. Hierdoor merk je dat de mensen je graag gaan zien en je steeds vaker gaan begroeten. Het is net alsof je de gastheer of -vrouw van dit verkeersknooppunt bent. Het is eigenlijk gewoon een superbaan. Jij leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat de mensen veilig die gevaarlijke kruising over kunnen steken. Je moet er niet aan denken dat jouw eigen kind – of je neefje – hierlangs naar school fietst zonder dat er een verkeersregelaar oplet of alles wel goed gaat. Met jouw vooruitziende blik en jouw jaloersmakende vermogen om overzicht te houden tijdens die drukken ochtend- en avondspits, ben jij de beste verkeersdirigent ever.

Je voelt je thuis

Als je ’s avonds terug kunt kijken op weer een geslaagde werkdag en er een pilsje op pakt, heb je weer zin in morgen. Jij en je collega’s zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat je ze als je vrienden bent gaan zien. Dat werkt als een tierelier.