Zaken Doen

Alles over zaken doen

Voor een Sharepoint cursus ga je naar de website van AVK

logo

Indien je de behoefte hebt om veiliger en effectiever samen te werken met jouw collega’s hoef je niet langer te wachten en kun je je vandaag nog aanmelden voor het volgen van een Sharepoint cursus. Deze cursus wordt geheel op maat aangeboden zodat de wensen en behoeften van jou en je collega’s behartigd worden. Wil je weten hoe? Neem dan eens contact op met het team van AVK en verkrijg uitleg.

SharePoint-banner-small

Indien je op zoek bent naar een op maat gesneden Microsoft cursus hoef je niet verder te kijken aangezien je met AVK een uitermate partner hebt gevonden.

MSOffice-migratie-banner-small

Voor een cursus op maat

Wist je dat deze aanbieder van op maat gemaakte Sharepoint cursussen trouwens gecrediteerd is tot Zilveren Partner door Microsoft? Met deze creditering behoort AVK en haar specialisten tot een select groepje van bedrijven die deze creditatie hebben bemachtigd. Ze zijn dan ook niet voor niets een belangrijke partner op het gebied van de producten van Microsoft. Wist je trouwens dat AVK niet alleen deze cursus op maat aanbiedt en daarmee dus maatwerk biedt, maar dat ze ook nog eens thema gerelateerde cursussen aanbieden? Want wat dacht je namelijk van een cursus voor beginners? Deze verschilt een hoop van de cursus die ze aanbieden voor gevorderden. Maar, ze bieden ook cursussen aan voor het secretariaat. En, ook mogen de eindgebruikers niet ontbreken aan het aanbod van cursussen door AVK.