Zaken Doen

Alles over zaken doen

Waarom kies jij voor HP, Canon of Epson inkt en niet voor het huismerk?

epson-origineel-t0714-inktdruppel.nlVandaag heb ik een interessant artikel voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare cartridge leverancier. Zelf bestel ik hier nu al drie jaar mijn inktpatronen, dus dit kan ik met zekerheid zeggen. De firma waar ik ze bestel heet dus inktdruppel.nl. Nu zullen sommige van jullie hen al kennen, dit is alleen maar goed. Zij leveren voor alle printers inkt, of dit nu alleen zwart is of kleur. Zij hebben dus een breed assortiment en verkopen verschillende A-merken zoals HP, Canon of Epson inkt. Zelf koop ik altijd Epson inkt, dit komt simpelweg omdat ik ook een printer heb van het merk Epson. Er werd mij bij de aankoop van de printer verteld dat ik het beste ook Epson cartridges kon kopen.

Bij grote aankopen is het huismerk voordeliger

canon-compatible-cli-526-pgi-525set-inktdruppel.nlWanneer er veel geprint wordt bij jou op het kantoor is het voordeliger om over te schakelen naar het huismerk. Veel mensen zijn hier nog sceptisch over. Ze denken dat de kwaliteit veel slechter is. Bij Inktdruppel is dat dus niet zo. Een vriend van mij koopt hier nu al geruime tijd het huismerk en heeft hier nog nooit problemen met de inktpatronen gehad. Het print net zo scherp en duidelijk en kost gewoon minder op jaarbasis. Hij print de facturen namelijk nog steeds allemaal ouderwets uit en stuurt ze naar de klanten. Dat wel in zwart, maar het ziet er wel altijd netjes uit. Wanneer je zelf naar inktdruppel.nl gaat, zul je zien dat ze goede combi aanbiedingen hebben. Op deze wijze kun je een hoop geld besparen als ondernemer.