Zaken Doen

Alles over zaken doen

Wilt u een goede nps score krijgen?

Ons bedrijf is nog niet zo lang geleden begonnen en wij merken dat wij het voor een beginnend bedrijf heel goed doen, maar dat wij moeten zorgen dat wij onze nps score hoger konden krijgen. Je wilt namelijk concurreren met andere bedrijven en wanneer wij dan hoorden wat hun nps score was, dan moesten wij toch toegeven dat er op dit gebied nog heel veel voor ons te halen was. Wij zijn daarom gaan kijken wat wij allemaal konden doen om onze nps score te verhogen. Ik kan u zeggen dat dit niet zo eenvoudig is. Je moet namelijk zorgen dat je met de juiste mensen in zee gaat om je nps score te verbeteren want het is niet direct eenvoudig om je nps score te veranderen. Daarnaast moet je je ook weer niet blind staren op je nps score. Je weet namelijk nooit helemaal zeker of andere bedrijven echt al hun statistieken met de buitenwacht delen waardoor het dus ook zomaar zo kan zijn dat hun nps score helemaal niet correct is. In dat geval is het voor ons natuurlijk vechten tegen de bierkaai en wij hebben daarom vooral gekeken hoe wij ons bedrijf konden verbeteren met wellicht een hogere nps score als gevolg, dan dat wij ons echt enkel en alleen maar zouden richten op de nps score. Wij zijn gaan kijken wie wij zouden kunnen benaderen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site Hellocustomer.com konden gaan. Deze site werd vaak genoemd wanneer het ging over de nps score en ik wilde daarom graag weten wat een expert over de nps score zou schrijven. Ik heb toen heel interessante info gevonden en ik kan u aanraden om ook eens naar deze site te gaan wanneer u wilt weten wat uw score is of hoe u juist deze score kunt veranderen. Wij wisten al snel dat wij even contact met deze mensen moesten gaan opnemen wanneer wij ook betere resultaten wilden halen, dus hebben wij niet lang gewacht en snel even een medewerker van dit bedrijf aan zijn jasje getrokken.

Dit bedrijf werkt aan onze nps score

Wij hebben gemerkt dat de mensen van Hellocustomer.com je heel veel mogelijkheden te bieden hebben en ik ben daarom ook zeer te spreken over het werk van deze mensen. Mocht u ook willen weten wat men voor u kan betekenen wanneer het gaat over uw nps score, dan kunt u ook eens op hun site gaan kijken. U zult zien dat deze mensen u heel goed kunnen helpen en dat zij ook op andere terreinen veel te bieden hebben.

Wij hopen nog lang met deze mensen te kunnen blijven werken

Wij hebben, sinds wij met de mensen van Hellocustomer.com samenwerken, ons bedrijf op een behoorlijk aantal punten weten te verbeteren. Kortom:

  • Wij hebben hier heel nuttige info gevonden
  • Deze mensen helpen ons bedrijf om nog beter te worden
  • Wij merken dat wij meer klanten aantrekken en dat deze ook meer tevreden zijn

Kijk voor meer info zelf ook nog even op de site van dit bedrijf.