Zaken Doen

Alles over zaken doen

bedrijfswagen leasen en je eigen auto inruilen

bedrijfswagen leasenAl een aantal maanden is er superdruk op het werk. We hebben door heel Nederland veel klussen en daarom wilde ik graag een bedrijfswagen leasen. Als er dan iets kapot gaat hoef ik het niet zelf te betalen. Een goede kameraad van mij heeft zijn auto geleaset bij Finalease. Daar hebben ze tweedehandse bedrijfswagen’s. Dat is precies wat ik nodig had. Ik ben toen langs het bedrijf geweest en ik kon gelijk merken dat hier goede auto’s stonden. Alles zag er netjes verzorgd uit en op alle auto’s stonden ook weinig kilometers. We hebben toen een goed gesprek gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd. Je kon merken dat ze veel waarde hechten aan hun klanten. Echt top!

Goede service. auto

In het gesprek werd verteld dat er een mogelijkheid was om mijn privéauto in te ruilen. Een bepaald bedrag word dan afgelost, zodat je maandelijkse kosten veel en veel lager zijn. Ik gebruik mijn privéauto dan toch niet meer, dus kan ik hem net zo goed inruilen. Ik heb dat toen gedaan. Ik vond het erg fijn dat dit bedrijf mij de mogelijkheid gaf daarvoor. Een bedrijfswagen leasen is daarom ook echt een aanrader. Je word uitstekend geholpen en als er problemen zijn kan je ze altijd telefonisch bereiken.