Zaken Doen

Alles over zaken doen

Breng je producten tot leven met AR

ergonomische muis

Met AR ofwel Augmented Reality breng jij je je producten online tot leven. Je maakt een 3D beeld van je producten dat je levensecht in een webshop kunt laten zien. Daarmee geef je je bezoekers een totaal andere beleving dan voorheen. Dit is de nieuwe manier van online winkelen en het is een kwestie van tijd tot dit dé nieuwe standaard is. Over de implementatie van 3D in je bedrijfsvoering hoef je je geen zorgen te maken. De ontwikkelaars hiervan hebben slimme oplossingen die de overstap voor jou heel eenvoudig maken. In dit artikel vertellen we je je alles over de toekomst met 3D beleving in je webshop.

Verbeter de online ervaring van je klanten

Met behulp van AR maak je de online beleving die je klanten ervaren in je webshop totaal anders. Je klanten wanen zich in een waanzinnig luxe winkelparadijs als ze alle producten in mooie 3D beelden kunnen bekijken. Er is bijna geen verschil meer tussen het product echt in handen hebben en een 3D beeld. Met Augmented Reality kunnen klanten zelfs zien hoe een product staat als ze het aanhebben. Met een foto van de klant maakt de applicatie een plaatje van je klant met dat mooie jurkje uit je winkel. Of zo kan een klant zien of dat schilderij uit jouw winkel mooi boven de bank past.

Breng je producten bij de klant thuis met AR

Met AR is het alsof je de producten bij je klant thuis brengt. Ze hoeven niet meer naar een fysieke winkel om een product goed te kunnen bekijken of verschillende varianten te kunnen zien. Dat kan vanaf nu ook gewoon met een bezoek aan de webshop. Het is een ervaring die klanten niet snel vergeten en waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Ze hoeven er niet eens een 3D bril voor op te zetten. Dit is het nieuwe winkelen en hoe sneller jij daarmee aan de slag gaat, hoe sneller je ook de voordelen ervan zult ervaren.

Maak van je webshop een belevenis

Met behulp van AR kun jij van een bezoek aan je webshop een ware belevenis maken. Een belevenis die een bezoek aan een fysieke winkel makkelijk overtreft. In geen enkele fysieke winkel is het mogelijk om bijvoorbeeld van een bank alle maten en kleuren live te zien. De kleur kies je meestal vanaf stalen en je weet pas als je de bank in huis hebt of je dat echt leuk vindt. Dat is met een 3D configurator voorgoed verleden tijd. Want nu kun jij met een druk op de knop een 3D beeld laten zien van de bank in de gekozen stof.

Geef je klanten meer keuzes met AR

Doordat je met AR alle mogelijke varianten van je producten zichtbaar kunt maken geef je de klant veel meer keuzemogelijkheden. Je klant krijgt het gevoel dat hij/zijn op maat een artikel kan laten maken. Dat maakt dat een klant graag bij je winkelt, bij je bestelt en bij je terugkomt.