Zaken Doen

Alles over zaken doen

Commercieel medewerker

Is de functie commercieel medewerker iets voor jou?

Commercieel medewerker worden? Dagelijks bezig zijn met mensen, logistieke en administratieve werkzaamheden? De functie van commercieel medewerker is je op het lijf geschreven wanneer je blij wordt van bovenstaande werkzaamheden. Door een opleiding te volgen bij Fabius Opleidingen kun je binnen een jaar ergens aan de slag als commercieel medewerker. Er zijn verschillende redenen waarom je deze opleiding kunt gaan volgen. Als je langere tijd van de arbeidsmarkt bent geweest kun je met deze opleiding een frisse start maken. Ook als je al ergens werkzaam bent is het belangrijk om in jezelf te blijven investeren.

In beide gevallen is er een groot voordeel. Toekomstige werkgevers kunnen je aannemen op basis van je recente en praktijkgerichte opleiding. Tijdens de opleiding leer je precies wat bedrijven van je verwachten in deze functie. Het is dus voor werkgevers erg aantrekkelijk om jou aan te nemen. Wanneer je dus weer aan de slag wilt gaan als commercieel medewerker of als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging heb je met Fabius Opleidingen een grote kans! De opleiding tot commercieel medewerker kun je op verschillende locaties door heel Nederland volgen, dus ook bij jou in de buurt.

Begin binnenkort met de opleiding tot commercieel medewerker

Je werkzaamheden als commercieel medewerker zijn erg afwisselend. Zo ben je een aanspreekpunt voor de klant en adviseer je deze waar dat mogelijk is. Ook houdt je je veel bezig met de logistieke en administratieve aspecten. Zo help je bij de verkoop- en marketingacties en verzorg je de service- en klachtenafhandeling. Je hebt dagelijks contact met diverse leveranciers, collega’s en klanten. Het is dus van groot belang om goed te kunnen communiceren. Wanneer je klantvriendelijk en georganiseerd bent, van veelzijdig werk houdt en graag producten of diensten verkoopt is deze opleiding iets voor jou.