Zaken Doen

Alles over zaken doen

De zwarte rat bestrijden!

Voor enkele weken geleden had ik het beeld dat ik iets voorbij zag lopen. Verklaarde me eigenlijk voor  gek aangezien ik er niet vanuit ging dat er iets langs liep. Wat er langs moest hebben gelopen had erg klein moeten wezen en dat was in mijn ogen niet mogelijk. Uiteindelijk gebeurde het mij afgelopen week weer dat ik iets voorbij zag lopen, alleen het probleem was dat ik het nu echt zag! Een zwarte rat! Schrikken natuurlijk en wilde ervoor zorgen dat ik de zwarte rat bestrijden kan. Het moest weg! Mijn werkgever geloofde mij in de eerste instantie niet tot hij het met zijn eigen ogen heeft kunnen zien.

Gevonden! Wat nu!

We zijn er helaas achtergekomen dat we last van zwarte ratten hebben alleen dan kwam het probleem, hoe komen we er vanaf! Gif strooien was ook niet bepaald een oplossing aangezien we hier ook regelmatig huisdieren over de vloer krijgen. De zwarte rat bestrijden was een ding wat zeker was en dit diende echt door een bedrijf te laten doen. Niet zozeer dat wij het zelf niet goed kunnen alleen is het zo dat als we het door een bedrijf laten doen hebben we hopelijk meer geluk dat de ratten echt weg zijn!

Meer verhalen