Zaken Doen

Alles over zaken doen

Ergonomische muis die speciaal in jouw hand past

Ergonomische muis

Sinds kort gebruik ik voor op mijn werk een ergonomische muis. Toen ik hem net ging gebruiken was ik erg benieuwd naar het effect. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het zo groot verschil zou maken in het begin. Ik werk pas sinds een jaar op een kantoor en heb daarvoor nooit werk gehad waarvoor ik achter een bureau moest zitten. Meestal stond ik de hele dag en was ik druk bezig. Doordat ik het niet gewent was om acht uur lang achter een bureau te zitten, kreeg ik al snel last van mijn hand. Na een lange werkdag moest ik mij linkerhand echt even laten rusten.

Muis

Kies een ergonomische muis die bij jou past

Laatst las ik op het internet een artikel over de ergonomische muis. Daarin las ik dat veel mensen last kregen van hun handen als zij lang achter de computer zaten. Zelf herkende ik mij in de klachten en toen ben ik er meer over gaan opzoeken. Na lang zoeken kwam ik op een webshop terecht die zich specialiseerde in dit soort producten. Zij verkopen bijvoorbeeld ook polssteunen. Dat kan heel erg handig zijn mocht jij last hebben van jouw arm.

Muis

Kom erachter of het iets voor jou is

Op de website zag ik ook dat de webshop een ergonomische muis aanbiedt voor linkshandige en rechtshandige. Dat vind ik zelf erg prettig aangezien ik zelfs links ben. Linkshandige muizen zijn toch iets lastiger verkrijgbaar gewoonlijk. Bij elk product stond duidelijk aangegeven waarvoor die hielp. Dat vond ik zelf erg fijn, want zo kwam ik er snel achter welke versie het beste bij mij paste. Mijn tip is daarom ook om alles eerst aandachtig door te lezen en niet te snel een keuze te maken. Zelf ben ik erg blij dat ik dit product ben gaan gebruiken.