Zaken Doen

Alles over zaken doen

Factuur maken gratis met Facturatie Office

factuur opstellen

Veel bedrijven sturen maandelijkse documenten, vaak facturen genoemd, afhankelijk van de tussentijdse verkooptransacties. De factuur geeft niet alleen informatie over de beschikbare betaalmethodes  maar bevestigd ook de gemaakte afspraken. Het is gelukkig makkelijk om een factuur maken gratis voor elkaar te krijgen met de gratis factuur software van Facturatie Office. Download het programma, pas je voorkeuren aan en hou elke stap van jouw bedrijfsvoering makkelijk in de gaten.

factuur opstellen

Wat is factureren?

Een factuur is een document die de kosten en betaalafspraken van een dienst of verkoop van een product duidelijk maakt. Het biedt een variatie aan informatie, afhankelijk van de handel. Facturen zijn niet alleen essentieel voor jouw administratie, maar laten ook zien wanneert een betaaltermijn is verlopen. Efficiënte software helpt je om een factuur maken gratis en met de beste resultaten te doen.

Jij bent als ondernemer vooral bezig met het tevreden stellen en houden van je klanten. Dat is waarom veel bedrijven veel tijd steken in het goed opstellen van facturen en andere documenten: je wilt immers dat je klanten bij je terugkomen, en dat je op tijd betaald krijgt. De software van Facturatie Office kun je altijd en overal gebruiken, op alle apparaten. Het is goed beveiligd en biedt een ruime opslag op de cloud.

Wat zijn de voordelen van facturen?

Een factuur is eigenlijk een document dat de overeenkomst tussen beide partijen nog eens weerspiegelt en bevestigt. Ook is het een voornaam communicatiemiddel tussen jou en de klant. Verder hebben facturen de volgende voordelen:

●       Check je betalingen: een factuur helpt je om je betalingen in de gaten te houden. Als een betaaldatum of vervaldatum is gepasseerd, kun je daar met een goed programma een melding van krijgen en direct automatisch een betaalherinnering aanmaken.

●       Rapportages opstellen: het is van groot belang voor je administratie dat je heldere en overzichtelijke rapportages uitdraait. Dit gaat bijna automatisch met Facturatie Office, en scheelt een hoop tijd voor je boekhouder.

●       Bescherming: alle gegevens zijn veilig opgeslagen op de cloud van Facturatie Office: beschermd tegen bijvoorbeeld hackers en bedrijfsspionage, en altijd toegankelijk op ieder apparaat. Online factuur maken is nog nooit zo veilig geweest.

Wat maakt het verschil tussen Facturatie Office en concurrenten?

●       Betaalfunctie: De ‘betaal nu’-knop op onze website maakt het makkelijk voor je klanten om moeiteloos de factuur te betalen met een enkele klik.

●       E-mail opties: stel je documenten snel en efficiënt op, en verstuur ze direct via PDF. Je kunt de e-mail templates aanpassen wanneer jij dat wilt.

●       Periodieke facturen: stuur facturen automatisch per bepaalde periode. Zo hoef je niet maandelijks of wekelijks dezelfde documenten aan te maken, maar hoef je er niet meer naar om te kijken.

Je kunt verder alle kleurschema’s aanpassen, een logo of thema toevoegen, en met de overige opmaak opties maak je jouw documenten het perfecte visitekaartje voor je bedrijf. Kijk voor meer informatie op de website van Facturatie Office.