Zaken Doen

Alles over zaken doen

Freelance Online Marketeer

Hallo ik ben Etienne

Etienne van de Boel werkt als Freelance Online Marketeer. Hij heeft in de afgelopen jaren al meerdere bedrijven, zoals ZZP’ers en MKB’ers geholpen met het effectief online groeien. Belangrijk is dat een onderneming een goede website heeft en goed te vinden is in Google. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden die ingezet kunnen worden.

Ben jij als zzp’er nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die Etienne te bieden heeft, neem dan contact met hem op. In een persoonlijk gesprek wordt er gekeken wat mogelijk is en waar eventueel extra aandacht aan besteed kan worden.

Etienne van de Boel

Etienne van de Boel, freelance online marketeer

Etienne is 28 jaar en woonachtig in Breda. Hij werkt als freelancer als marketeer en helpt ZZP’ers, het MKB en Start-ups bij het realiseren van online ambities. Het voordeel aan freelancer zijn is dat jezelf jouw dagen kan inplannen. Je werkt niet onder een baas en dat geeft meer vrijheid. Je hebt geen dienstverband en dat kan natuurlijk ook de nodige spanningen opleveren. Het feit dat Etienne als freelancer werkt, wil in zijn geval niet zeggen dat hij overal alleen voor staat. Zo heeft hij genoeg partners waarmee hij kan samenwerken. Partners waar hij op kan terugvallen en advies vragen waar nodig.

Seo

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die Etienne te bieden heeft, neem dan contact met hem op. Laat jouw gegevens achter op het formulier wat je op zijn website kan vinden. Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.