Zaken Doen

Alles over zaken doen

heftruck opleiding volgen

In Nederland zijn er een beperkt aantal rijscholen waar je ook een heftruck opleiding kunt volgen. Bij Wesseldijk kan je wel terecht voor een heftruck opleiding. Zij hebben een gigantisch aanbod aan opleidingen. Zo hebben zij meer dan 600 opleidingen. Mocht je een certificaat willen halen kan je te allen tijde bij Wesseldijk terecht. Mijn autorijbewijs heb ik hier ook gehaald. Omdat het zo goed beviel, heb ik ervoor gekozen om ook mijn heftruckcertificaat hier te halen.

Goede instructeursluchtfoto-wesseldijk

Het bedrijf heeft goede instructeurs die precies weten wat er nodig is om je opleiding te halen. Zo voeren zij diverse testen uit om te kijken waar je extra aandacht voor nodig hebt. Jouw zwakke punten worden zo goed op de proef gesteld. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat.

Het examen

Het examen is erg gemakkelijk als je goed voorbereid bent. Gelukkig ben je bij Wesseldijk daarvan verzekerd. Mijn advies is daarom ook om hier een opleiding te volgen. Wat betreft de kosten zijn zij erg voordelig. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Je kan voor €389,- al een cursus volgen inclusief lunch. Mocht je een eendaagse heftruckcursus willen volgen? Dan kan dit al voor €175,- inclusief lunch. Op de website vind je hier meer informatie over.

Waarom Wesseldijk?

Hoogste slagingspercentage
100% tevredenheidsgarantie
Altijd de beste prijs
Uitgebreid lesaanbod
Vertrouwen in eigen omgeving
Geen BTW op beroepsopleidingen
Subsidies waar je recht op hebt