Zaken Doen

Alles over zaken doen

Ik wil een locker met pincode

locker 3

Ik vind dat er iets mist op de sportschool waar ik nu zit. Ik wil gebruik maken van een locker, maar het vervelende is dat je ze alleen kunt gebruiken daar als je je eigen slotje meeneemt. Dat vind ik persoonlijk ontzettend onhandig omdat ik heel vaak gebruik maak van die kluisjes maar ik eigenlijk altijd wel dat verdomde slotje vergeet. En soms heb ik gewoon waardevolle bezittingen bij me waarvan ik niet wil dat ik ze kwijt raak. Daarom pleit ik voor lockers met pincode bij mijn sportschool. Ik denk dat dat een hoop gedoe zou schelen.

Een anonieme manier van opbergen

Het fijne aan een locker met cijferslot is natuurlijk ook dat het wat meer universeel toepasbaar is. Soms heb je van die smart lockers waarvan je dan pasjes of druppeltjes aan je medewerkers of je leden moet geven, en die raken ze dan weer kwijt enzovoorts. het fijne aan lockers met cijferslot is dat het zo simpel is. Je hebt gewoon een vast aantal kluisjes waar je spullen in kwijt kunt. Die kluisjes zijn allemaal voorzien van een cijferslot die je zelf kunt instellen. Heel veel makkelijker dan dat wordt het niet.

Belangrijk om je bezittingen kwijt te kunnen

Ik vind het persoonlijk heel prettig dat ik weet dat mijn waardevolle bezittingen in goede handen zijn op het moment dat ik aan het sporten ben. Dat sport nou eenmaal een stuk fijner en daarmee kan ik mezelf ervan verzekeren dat op het moment dat ik klaar ben met sporten en terugloop naar de kleedkamer, dat ik alleen maar even mijn geboortedatum moet invoeren in een van de kluisjes en dat ik dan mijn spullen weer terug heb. Moet ik natuurlijk wel even het juiste kluisje weten te onthouden, maar dat is een zaak voor mezelf, daar ben ik zelf verantwoordelijk voor.