Zaken Doen

Alles over zaken doen

Ik zag een vergaderruimte te huur staan

vergaderruimte

vergaderruimte

Mogelijkheden

Toen ik een vergaderruimte te huur zag staan, wilde ik gelijk meer weten. Als ondernemer is het belangrijk de juiste plekken te kennen om te kunnen werken of vergaderen. Mijn eigen pand is niet ruim genoeg voor alle medewerkers en verhuizen is momenteel nog geen optie. Online zocht ik naar het bedrijf dat de vergaderruimte te huur had staan en dat bleek de Hofclub te zijn. Ik zag op de website van de Hofclub dat zij verschillende ruimtes aanbieden om zowel te huren als om in te werken. Dat is voor mijn bedrijf ideaal, want extra ruimte kan ik wel gebruiken! De ruimtes van de Hofclub kunnen naar wens worden ingericht en zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Online zag ik al dat alle ruimtes er mooi verzorgd uit zagen. Dat was wel iets waar ik mijn medewerkers naar toe wilde brengen! Ik heb met hen een afspraak gemaakt om de vergaderruimtes eens van dichtbij te bekijken en heb toen gelijk een afspraak gemaakt om te huren. Voor onze volgende maandelijkse meeting hebben wij nu een mooi verzorgde kamer waar er plek is voor iedereen. Daarbij heb ik gelijk een lunch besteld, zodat mijn medewerkers daar ook van kunnen genieten.

vergaderruimte

Goede oplossing

Als bedrijf moet je soms kijken naar oplossingen die jouw werk beter of gemakkelijker maken. In eerste instantie denk je vaak dat je het allemaal zelf wel kan, maar dat is niet altijd het geval. Nu ik weet waar ik voordelige mooie vergaderruimtes kan huren, ben ik trots dat ik zo’n samenwerking heb aan kunnen gaan!