Zaken Doen

Alles over zaken doen

Interessante prijzen hoorapparaten

Ik ben al jaren vertegenwoordiger in schoenen. Ik ben dan ook dagelijks op weg naar bestaande of nieuwe klanten, echt een leuk, maar zeer afwisselend beroep. Ik heb in al die jaren dat ik hier werkzaam ben een vaste klantenkring opgebouwd, maar ben ondertussen natuurlijk ook druk bezig met nieuwe klanten naar binnen te brengen. Nu is het zo dat ik vanaf mijn jeugd al een gehoorapparaat heb, ik ben er inmiddels al aan gewend,  ook mijn bestaande klanten weten niet beter, maar ik merk vaak tijdens een bezoek aan nieuwe klanten dat ze harder gaan praten als ze zien dat ik een hoortoestel draag, zeer vervelend. Nu ben ik op het internet aan het zoeken geweest naar andere hoortoestellen en  prijzen hoorapparaten. Zo zag ik de Lyric voorbij komen, precies waar ik naar op zoek was. Dit toestel is zo klein, dat je bijna niet kan zien dat ik die in heb. Hoewel er op de site duidelijk de prijzen hoorapparaten erbij staan moest ik wel even slikken. Deze Lyric is alleen te verkrijgen via een jaarabonnement, en de zorgverzekering geeft hier geen enkelen vergoeding van. Gelukkig is met de leverancier een betalingsoptie te bespreken, dus ook ik kan dit hoortoestel kopen.  image-1

Geweldig toestel

Nu krijg ik geen rare reacties van nieuwe klanten, maar meer van mijn bestaande klanten. Ze kijken me eerst raar aan en vragen dan of ik geen hoortoestel meer nodig heb. Wel fijn dat dit hoortoestel niet meteen in zicht komt, nu kan ik als een normaal mens door het leven gaan. image

Meer verhalen