Zaken Doen

Alles over zaken doen

Invoice factoring, werkt erg fijn

Invoice factoring, wanneer je hier nog niet bekend mee bent. Neem dan eens een kijkje op de volgende website, finqle.nl. Zelf ben ik zeer tevreden over de diensten die ik al enige tijd afneem van dit kantoor. Hier kun je er namelijk van op aan dat je niet met openstaande posten blijft zitten. Zelf ben ik een zzper en zodra ik een project heb afgerond, wil ik natuurlijk het liefst zo spoedig mogelijk mijn factuur voldaan hebben. Mijn verdiensten moeten namelijk weer in mijn bedrijf worden gestopt om het volgende project te kunnen realiseren. Mijn verdiende geld innen vond ik vaak lastig en maakte mij onzeker omdat ik daar nu eenmaal afhankelijk van ben. Daarom ben ik op zoek gegaan op het internet om wat tips te verzamelen. Toen ik op deze website uit kwam en van alles kon lezen over, invoice factoring. Werd ik direct erg enthousiast en ik besloot om klant te worden bij dit bedrijf.

Invoice factoring

Invoice factoring, altijd overzicht

Invoice factoring werkt zeer eenvoudig en overzichtelijk. Ik kan mijn verkoopfactuur uploaden via de website. Vervolgens kan ik mijn geld binnen 24 uur op mijn rekening verwachten. Finqle gaat vervolgens zelf achter mijn debiteur aan. En ik heb altijd overzicht in mijn facturatie. Het is erg prettig om hier geen omkijken meer naar te hebben. Want ik ben natuurlijk druk met ondernemen en ik wil geen uren kwijt zijn om achter mijn betalingen aan te gaan.

Omdat ik erg blij ben met Finqle, kan ik het beslist de ondernemer aanraden die ook niet houdt van openstaande posten. Overigens worden de diensten niet alleen aangeboden aan zzp’ers. Maar ook de startende ondernemer en de MKB. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan eens een kijkje op de website. Je zal al snel zien waarom ik zo tevreden ben en waarom deze aanrader niet op dit blog mocht ontbreken.

Factuur