Zaken Doen

Alles over zaken doen

Mijn ervaring met vintage tweedehands stoelen

Ik ben altijd al gek geweest op vintage producten, en dan met name vintage tweedehands stoelen.

De charme van vintage

Vintage stoelen hebben iets dat nieuwe stoelen niet hebben: een geschiedenis. Achter vintage producten zit altijd een verhaal. Het zijn vaak stoelen uit een oude school, uit een kerk of hebben juist meer persoonlijke herinneringen. Bijvoorbeeld de stoel waar je altijd bij je oma op zat. Deze charme die je vindt bij vintage tweedehands stoelen is uniek.

Ontwerp

Ook het ontwerp maakt vintage artikelen uniek. Vintage stoelen zijn vaak met de hand gemaakt en van robuuste materialen gemaakt, in tegenstelling tot de machinaal gemaakte stoelen die nieuw uit de winkel komen. Daardoor zijn het stuk voor stuk unieke producten die lang mee gaan.

Opknappen

Mocht je nu een vintage tweedehands stoel hebben gekocht of gekregen die je toch niet zo mooi vindt, kun je deze altijd opknappen. Oude verflagen verwijderen en het originele hout weer tevoorschijn toveren. Of de stoelen juist een nieuw uiterlijk geven met een likje verf. Op deze manier kan je een uniek product, met een geschiedenis, een tweede leven geven. Dit is niet alleen persoonlijk en onderscheidend, maar ook nog eens erg duurzaam.