Zaken Doen

Alles over zaken doen

Moeite met het vinden van een hbo startersfunctie?

stagemax.nl

stagemax.nlOmdat ik mij goed kan voorstellen dat net afgestudeerde hbo’ers of wo’ers dit blog lezen, wil ik hun vandaag hierbij helpen. Toen ik zelf was afgestudeerd moest je alle bedrijven zelf langsgaan in de hoop dat ze een positie vrij hadden. Ook netwerken was in mijn tijd al erg belangrijk. Tegenwoordig gaat dat heel anders. Je hebt nu namelijk bureaus die vacatures aanbieden. Wanneer je hier dan ingeschreven staat word je wekelijks op de hoogte gehouden van van bijvoorbeeld een hbo startersfunctie.

Zo staat mijn nichtje nu al een paar maanden ingeschreven bij Stagemax. Omdat zij hier zo een stageplaats had gevonden vroeg zij aan mij om dit met jullie te delen. Het concept van hun werkt heel eenvoudig.

hbo startersfunctie

Dit is wat je moet doen

Wanneer jij op zoek bent naar een stage, wo of hbo startersfunctie moet je gewoon even naar stagemax.nl gaan. Eigenlijk wijst het zich allemaal vanzelf, echter zal ik het jullie nog eens uitleggen.

intakegesprekJe kunt je gratis inschrijven. Je geeft dan aan welke opleiding je afgerond hebt en waar je een vacature voor wilt ontvangen. Wanneer er dan iets binnen komt, krijg je hier een melding van. Wanneer je op sollicitatiegesprek mag komen nodigt Stagemax je eerst uit voor een gesprek. Zij nemen dan alles met jou door en bereiden jou voor op het gesprek. Vooral startersfuncties op hbo-niveau kun je via deze site eenvoudig vinden.