Zaken Doen

Alles over zaken doen

Mooi congrescentrum nodig? Ontdek hier het aanbod in Utrecht

Wanneer je een congres wilt organiseren is de locatie een van de eerste punten op de agenda. Een van de vereisten is waarschijnlijk dat de locatie goed bereikbaar is voor alle gasten. Een ander belangrijk punt is de omgeving en de aanwezige faciliteiten. Er zijn genoeg congreslocaties die aan al deze zaken voldoen. Een van deze mogelijkheden is het congrescentrum Mereveld in Utrecht. Dit centrum heeft niet alleen een prachtige locatie, maar is ook goed bereikbaar, heeft alle benodigde faciliteiten en heeft daarnaast nog tal van fijne extra’s.

Dit congrescentrum is van alle faciliteiten voorzien

Het congrescentrum Mereveld heeft als grote voordeel dat de locatie prachtig is. Je bent omringt door rust en Utrechtse landerijen: de perfecte combinatie voor een geslaagd congres. Daarnaast kun je hier een professioneel team inschakelen die je helpt met het organiseren van een congres. Dit team staat voor en tijdens het congres voor je klaar en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wil je tijdens het congres lunchen of een heerlijk diner laten verzorgen: het is allemaal mogelijk. Verder is er ook gelegenheid voor het regelen van groepsactiviteiten in de omgeving.

Een congrescentrum dat niet alleen goed bereikbaar is, maar ook veel parkeermogelijkheden heeft: dat is Mereveld in Utrecht. Verder zijn er heel veel mooie zalen beschikbaar: het is aan jou om te bepalen waar je het congres wilt laten plaatsvinden. De catering bestaat uit biologische Utrechtse streekproducten: zo geef je het congres nog een extra lokaal tintje. Ontdek zelf de vele voordelen van een goed geregeld congres in het hart van Nederland.