Zaken Doen

Alles over zaken doen

Nmbrs Consultancy

nmbrs

Via Securex is het mogelijk om diverse HR-activiteiten uit handen te geven. Met de hulp van Nmbrs software is het mogelijk om de salaris en andere belangrijke zaken zoals verlofregistratie. Voor veel bedrijven is dit een enorme taak en vooral de HR-afdelingen zijn hier lang mee bezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Tijd wat misschien ook in andere taken ingezet kan worden. Daarom is het fijn om te weten dat de salarisadministratie geheel uit handen gegeven kan worden. Securex kan ervoor zorgen dat deze klus via Nmbrs. Dit systeem is een stuk overzichtelijker en de medewerkers kunnen meteen zien welk salaris zij krijgen. Ook is het mogelijk om hier de verlofuren in op te nemen. Alle gegevens die hierin worden verwerkt zijn up to date en kloppen altijd. 

nmbrs

Geef de salarisadministratie uit handen

Voor diverse bedrijven is vaak de salarisadministratie een belangrijk onderdeel van de financiële administratie. Het is belangrijk dat de salarisadministratie correct en up-to-date informatie bevat over de financiële afspraken die gemaakt zijn met de medewerkers, zodat deze worden nageleefd en de verplichtingen worden nagekomen. Een fout kan hierin echt niet worden gemaakt. Het kan het vertrouwen van het personeel schaden. Daarom kan het een geruststelling zijn om deze taak uit handen te geven. Securex kan voor deze taak zorgdragen. Hiermee bespaar je als bedrijf zijnde veel tijd. 

Wil jij meer weten over deze en veel andere mogelijkheden, neem dan contact op met Securex. Zij kunnen meer vertellen over de diverse pakketten die zij aan te bieden hebben.