Zaken Doen

Alles over zaken doen

Private label cosmetica 

private label cosmetics

Het produceren van je eigen merk is niet niks, maar door private label cosmetics wordt dit process zo veel makkelijker gemaakt. Zelf heb ik make-up producten later produceren via deze private label. Hierdoor was ik verzekerd van goede producten maar kon ik deze met mijn eigen merknaam verkopen. Dit is zo fijn! Het gaf me de volledige zekerheid dat ik een goed product aan het verkopen was zonder hiervoor een eige producent en leverancier te moeten zoeken en hier een lang process van te maken. 

private label cosmetics

Mijn lippenstift lijn 

Ik heb via private label mijn eigen lippenstift merk uitgebracht. Ik had ruim keus uit kleuren en geuren en het gaf me een prettig gevoel dat de communicatie zo goed ging. De website is erg duidelijk en geeft alles aan wat je nodig hebt. Als je vragen hebt kan je ook altijd bij ze terecht wat echt fantastisch is gezien het mijn eerste keer was dat ik aan zo’n groot project werkte.  Het was erg spannend aan het begin. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Iedereen probeerde me advies te geven over van alles en nogwat, over leveranciers, kleuren, merken om me uit te inspireren, business advies en nog veel meer. 

Ik raakte een beetje overweldigd totdat ik terecht kwam bij het idee van private label cosmetica, dit gaf mijn een enorme geruststelling. Ik wist zeker dat mijn product precies zou zijn wat ik me al die tijd al had voorgesteld. Het overtrof al mijn verwachtingen, het is echt een droom! Wil jij ook je make up lijn van je dromen? Kijk dan snel op de website!