Zaken Doen

Alles over zaken doen

Relatiegeschenken: hoe drukwerk je kan helpen

Wanneer je iets te vieren hebt of je zakenrelaties wilt verrassen is het leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Verras uw werknemers of zakenrelaties dan ook met een uniek relatiegeschenk! Door iets te laten bedrukken kun je een persoonlijk geschenk maken met jouw eigen bedrijfslogo erop! Zo kun je bijvoorbeeld denken aan notitieboekjes laten bedrukken, pennen bedrukken, mokken bedrukken en nog veel meer!

Notitieboekjes laten bedrukken

Wanneer je een leuk relatiegeschenk wilt geven zij bedrukte notitieboekjes een goed idee! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bedrukte notitieboekjes altijd goed ontvangen worden. Notitieboekjes bedrukken ziet er namelijk niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens functioneel! Een notitieboekje is natuurlijk handig voor het opschrijven van aantekeningen. Wanneer een klant dan in het bezit is van een bedrukt notitieboekje van jouw bedrijf, zien ze ook nog eens elke x dat ze het boekje gebruiken jouw logo! Een soort functionele promotie voor jouw bedrijf bij bestaande relaties. 

Verschillende notitieboekjes bedrukken

De meest bekende maat voor notitieboekjes is A4, maar het is mogelijk voor verschillende formaten. A4 formaat is het standaard papierformaat dat we kennen en is dan ook een fijn formaat voor de fanatiekelingen. A4 biedt namelijk veel ruimte om aantekeningen te maken.

De officiële formaat voor notitieboekjes is eigenlijk wat kleiner, namelijk A5 formaat. A5 formaat is iets praktischer in formaat dan A4 en biedt tegelijkertijd wel nog steeds genoeg ruimte voor al je notities. Dan is er ook een nog kleiner formaat beschikbaar, namelijk het A6 formaat. Dit is een klein formaat wat qua grootte in de gemiddelde broek- en jaszak past. Een bedrukt notitieboekje van A6 formaat is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen en past in elke tas.

Je kunt er ook voor kiezen om wat luxere notitieboekjes te laten bedrukken. Deze hebben bijvoorbeeld een harde kaft. Je kunt dan ook kiezen voor een suède look met een elastische sluiting.

Ander drukwerk

Naast notitieboekjes kun je ook nog aan allerlei andere relatiegeschenken denken of je kunt naast een notitieboekje ook nog pennen laten bedrukken om die er bij te geven! Want wat is een notitieboekje waard wanneer je er geen pen bij hebt om er in te schrijven! Pennen kun je laten bedrukken met een logo of je kunt ze bijvoorbeeld laten graveren met jouw bedrijfsnaam.

Naast je zakenrelaties is het ook niet verkeerd om aan je eigen werknemers te denken. Om het iets gezelliger te maken op hun bureau kun je er bijvoorbeeld ook aan denken om mokken te bedrukken. Zo heeft iedereen een unieke bedrijfs mok met misschien wel het logo van het bedrijf of je kunt de mok natuurlijk voorzien van een wat persoonlijkere opdruk.