Zaken Doen

Alles over zaken doen

Rolcontainers voor milieuvriendelijk afval scheiden

Ben jij een milieubewuste ondernemer die zijn afval graag gescheiden aanbiedt en ook wilt dat dit op een bewuste manier wordt opgehaald? Maak dan gebruik van de rolcontainers van LogicWaste. LogicWaste is ervan overtuigd dat milieubewust afval verwerken begint op het moment van afval aanbieden en kiest er daarom voor om op een zo neutraal of besparend mogelijke manier je afval op te halen. Dit doet het door samen met je te bespreken hoeveel containers je nodig hebt en wanneer deze worden opgehaald.

Soorten rolcontainers

LogicWaste heeft verschillende soorten rolcontainers, variërend in doeleinde en grootte. Deze rolcontainers zijn inzetbaar als afvalpunt in de kantine of bij het koffiezetapparaat, maar ook voor het centrale vuilnisverzamelpunt in jouw kantoorpand. De inhoud van de bakken kan verschillen tussen de 240, 660, 1100 en 1700 liter. Welke je nodig hebt hangt af van hoeveel afval je denkt te verwerken in een bepaalde tijd. De rolcontainers zijn in te delen in containers voor papier en karton en voor restafval, zodat het scheiden van afval een stuk eenvoudig is. Samen met jou gaat LogicWaste in gesprek om te bepalen hoeveel rolcontainers van welk soort je nodig zal hebben.

Milieubewuste afspraken over ophalen

Dan kun je nog zo goed je steentje bijdragen aan het verbeteren van het klimaat, maar dan zorgt de ophaaldienst er zelf voor dat deze inspanningen voor niets zijn. Daarvoor kijkt LogicWaste met het oog op de toekomst naar de manier waarop het afval wordt opgehaald. LogicWaste werkt samen met veel partners en gaat eerst kijken of er al een partner door je straat rijdt. Als er meerdere ophaalwagens van verschillende partners door de straten rijden, zorgt dat ervoor dat er te veel co2 uitgestoten wordt wat voorkomen had kunnen worden. Mocht er al een partner actief zijn in jouw straat, dan worden hier afspraken mee gemaakt om tijdens een shift ook jouw adres mee te pakken. Zo wordt het gebruik van je rolcontainers pas echt milieubewust gedaan en zorgen de rolcontainers voor een schonere wereld.