Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een rolsteiger vind je bij VDSTEENXXL!

Rolsteiger

Ben jij op zoek naar een rolsteiger? Neem dan eens een kijkje op www.jesteigertje.nl. Dit is een webshop van VDSTEENXXL, een leverancier van betrouwbare rolsteigers. Wanneer je makkelijk en veilig op hoogte wilt kunnen werken, dan raad ik je aan om verder te lezen.

Rolsteiger nodig? Het assortiment van VDSTEENXXL

RolsteigerVDSTEENXXL levert goede kwaliteit rolsteigers van de merken Little Jumbo, ASC en SOLIDE ALTREX. Neem bijvoorbeeld de Lockhard alulift rolsteiger. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en voldoet aan de veiligheidseisen, wat wil je nog meer? Ik was dus voor mijn bedrijf op zoek naar een goede rolsteiger, omdat ik veiligheid hoog in het vaandel heb staan. De kwaliteit van het werk wat wij leveren moet niet ten koste gaan van de veiligheid van mijn werknemers. Iemand wees mij toen op de rolsteigers van VDSTEENXXL en ik was meteen enthousiast. Het assortiment is groot. Naast rolsteigers levert bedrijf nog veel meer, namelijk:

  • Trapsteigers
  • Daksteigers
  • Gevelsteigers
  • Kamersteigers
  • Steigeraccessoires

Goed geholpenRolsteiger

Aangezien het voor mij de eerste keer is dat ik een rolsteiger aanschaf, had ik behoefde aan advies. Zeker omdat het assortiment zo groot is, wilde ik er zeker van zijn dat ik de goede keuze zou maken. Ik belde dus op om advies te vragen en de medewerker was zeer vriendelijk en nam de tijd om antwoord te geven op mijn vragen. Aan het einde van het gesprek had ik een advies waar ik zeker iets mee kon. Ik wist nu precies waar ik naar moest kijken op de website. Daarnaast heeft VDSTEENXXL een eigen transportservice waardoor ik mijn bestelling snel in huis had. Dit scheelt een hoop want ik had de rolsteiger snel nodig.

Ben jij dus op zoek naar een goede rolsteiger, dan ben je bij VDSTEENXXL aan het juiste adres. Neem nu een kijkje op hun website.