Zaken Doen

Alles over zaken doen

Spuitgieten, bekijk hier de mogelijkheden

Spuitgieten

Spuitgieten is voor ons bedrijf een ware uitkomst. Hierdoor kunnen wij op een vrij makkelijke manier onderdelen voor onze machines aanschaffen. Voorheen moesten wij een bestelling doen en dan duurde het vreselijk lang voordat een bestelling eindelijk binnen kwam. Hierdoor is het wel eens voorgekomen dat wij een machine stil moesten leggen omdat deze niet meer kon draaien. En dat betekende voor ons dan weer een grote schadepost. 

Inmiddels hebben wij onze weg naar het bedrijf QDP gevonden. Zij kunnen in een rap tempo bepaalde kunststof producten voor ons maken.

Spuitgieten

Wat is spuitgieten eigenlijk

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk een vormtechniek. Deze wordt gebruikt om kunststof producten te maken. Denk bijvoorbeeld aan een onderdeel van een machine, maar ook schappen voor in een winkel is hier mogelijk om te laten maken. Als eerste zal er een gesprek plaats vinden en hierin kan jij jouw voorkeuren prijs geven. Wil jij eerst weten hoeveel zo een ontwerp gaat kosten is het ook mogelijk om een prijsindicatie aan te vragen. Het formulier hiervan is op deze site te vinden. Hier kan jij jouw gegevens invullen en de maten van het ontwerp wat gemaakt moet worden. Het is ook belangrijk om aan te geven van welk materiaal het gemaakt moet worden en hoeveel stuks hiervan gemaakt moeten worden. Heb je alles ingevuld dan kan je deze berekening opsturen. In afwachting van deze berekening kan jij alvast deze website gaan bekijken. Want hier staat best wel veel informatie op wat interessant is om te lezen.

Spuitgieten

Matrijs laten maken

QDP is de specialist in spuitgieten en kan veel voor jou betekenen. Dit bedrijf denkt ook met jou mee, want wanneer jij maar ene paar kunststof producten nodig hebt, kan dit aardig in de prijs lopen. Niet omdat deze productiemethode zo duur is, maar alleen het maken van een matrijs kan veel gaan kosten. Het is dan ook eventueel mogelijk om een 3d ontwerp te maken. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven, maar het eindresultaat blijft hetzelfde.

QDP is een bedrijf die al meer dan 15 jaar deze techniek uit heeft gevoerd. Zij zijn de specialist in het ontwerpen van kunststof producten. Hierdoor hebben zij veel kennis en ervaring opgedaan door met veel verschillende materialen te werken. Op hun website kan je zien welke materialen dit allemaal zijn.