Zaken Doen

Alles over zaken doen

Tijdelijk personeel vinden

Vacature monteur Maastricht

Bij recruitment agri food kun je ook tijdelijk personeel vinden. Je kunt er voor kiezen om een interim vacature te plaatsen. Wij gaan dan op zoek naar de juiste man of vrouw voor deze tijdelijke periode. Er zijn namelijk veel gevallen dat iemand langdurig ziek is. Dit kun je in een goed bedrijf niet gebruiken. Als het bedrijf stil ligt dan is er namelijk ook geen groei meer. En het doel van iedere ondernemer is om op tijd door te groeien. De agrarische vacatures die je bij ons plaatst hoeven niet altijd een vaste functie te betreffen. Wij kunnen ook een prima kandidaat vinden die tijdelijk het stokje even overneemt van een ander.

Hoe werkt het bij ons wervingsbureau

Wervingsbureau ceresrecruitment.nl helpt jou met het vinden van de juiste kandidaat. Sinds 2008 hebben wij al diverse mensen mogen helpen bij het vinden van de droombaan. Maar onze trots ligt nog meer bij het aantal werkgevers dat wij hebben kunnen helpen. Wij zijn namelijk begonnen met een klein team wat nu al doorgegroeid is naar een groter team. Het eerste waar wij mee beginnen is het zo positief mogelijk beschrijven van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat meer kandidaten gaan reageren. Bij ons is het namelijk niet zo dat alleen werkloze reageren op vacatures. Het zijn vaak ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op hoger niveau. Als ze deze kans niet bij hun huidige werkgever kunnen krijgen dan maken ze graag de overstap naar jou toe.

Het plaatsen van een vacature

Bij het plaatsen van een vacature zijn een aantal dingen belangrijk. Allereerst wil je duidelijk aangeven naar wie je op zoek bent. Dit kan je doen met opleidingsniveau maar ook kun je er eventueel skills bij zetten die iemand nodig heeft. Een voorbeeld is dat hij of zij er representatief uit moet zijn. Daarnaast kan je ook werkervaring een belangrijk element vinden. Om te voorkomen dat mensen onnodig reageren kun je ervoor kiezen om dit duidelijk te beschrijven. Ook wil je zoveel mogelijk positieve punten van jouw bedrijf benadrukken. Dit is natuurlijk de reden dat mensen uiteindelijk voor jou gaan kiezen. Je kunt mensen lokken met een beter salaris. Maar het kan ook zijn dat ze juist voor de goede arbeidsvoorwaarden bij jouw bedrijf gaan.

Wie wij zijn

Wij zijn een wervingsbureau wat bemiddelt tussen werkgever en werknemer. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen een goede plek binnen de agrarische sector kan vinden. Dit doen wij uiteraard in overleg met zowel de werkgever als de werknemer. Voor de werkgever is het een voordeel dat hij of zij niet eindeloos sollicitatiegesprekken hoeft te voeren. Dit doen wij namelijk voor je en dat bespaart een boel tijd. Ook weet je dat onze ervaren medewerkers goed doorvragen. Dit zorgt er ook voor dat je de perfecte kandidaat krijgt. Je kunt bij ons met allerlei vacatures terecht. Zo helpen wij veel bedrijven met het vinden van de juiste directieleden. Maar ook kunnen wij voor je op zoek gaan naar een goede jongen of meisje om de stallen uit te doen.