Zaken Doen

Alles over zaken doen

Tip voor een goede Apple reparatie in Delft

Logo Telgefixt

Mijn oma had haar telefoon laten vallen waardoor de microfoon niet meer goed werkte. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar Apple reparatie Delft om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel telefoons zaken bij ons in Delft 

Toen ik samen met mijn oma op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Delft om een telefoons zaak te vinden die ons aan zou spreken kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Telgefixt ons het meeste aan. de website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn namelijk erg veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden en op de website staat ook vermeld dat het bedrijf alleen maar originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren. Dit sprak mij en mijn oma erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkelt te brengen. 

iPhone reparatie

Telgefixt is zeker een aanrader 

In de winkel werden we erg vriendelijk en snel geholpen door een van de monteurs van het bedrijf. De telefoon van mijn oma was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook zeer tevreden over de reparatie van Telgefixt. We raden deze telefoons zaak daarom ook aan iedereen in Delft aan.