Zaken Doen

Alles over zaken doen

Vastgoed en makelaardij op Instagram

De laatste tijd is het erg belangrijk voor de marketing van een bedrijf om online te gaan op een social media platform. Instagram is daar een voorbeeld van. Ook in de branche van Vastgoed en makelaardij. Op Instagram kunnen de bedrijven bijvoorbeeld de huizen posten die te koop staan. Dit kan gebeuren per regio of per bedrijf. Medewerkers van dit bedrijf kunnen de posten reposten. Dit zorgt voor een groter bereik van de foto. Hierdoor kan een huis sneller verkocht worden! Niet alleen huizen kunnen gepost worden, maar ook alle andere vastgoed wat in de verhuur gaat of verkoop.

Waarom Instagram?

Zoals net al aangegeven is Instagram een erg populair social media platform voor allerlei verschillende doelgroepen. Instagram is een platform wat zich de afgelopen jaren omhoog heeft gewerkt. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s en video’s kunnen plaatsen die mensen vervolgens kunnen zien en liken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je foto’s zien en ook naar anderen doorsturen. Dit is de bedoeling voor elk bedrijf natuurlijk! Zo krijgen deze bedrijven een grotere naamsbekendheid. Ook kun je doormiddel van Instagram meer interactie maken met de leerlingen van de school.

Waar kan Chatkracht bij helpen?

De rol die Chatkracht hierin kan spelen is het verkoopgedrag van mensen stimuleren. Door verschillende foto’s of video’s te plaatsen waarbij mensen getriggerd worden om te delen of te liken, zou dit kunnen leiden tot meer verkoop. Het is dus aan de chatspecialisten om ervoor te zorgen dat er een trigger komt die mensen stimuleert. Ook kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de berichten beheren die binnen komen. Wij kunnen deze dan beantwoorden hoe het bedrijf het zelf wilt. Dit kan allemaal in overleg gaan hoe je het zelf geregeld wilt hebben. Een extra voordeel hieraan is, dat het bedrijf zelf niet deze werkuren hoeft te maken. Hierdoor ervaart een bedrijf minder stress.