Zaken Doen

Alles over zaken doen

Vatrepinfo.com, als u goederen wilt importeren

Vatrepinfo.com

Vatrepinfo.com is een bedrijf die meer dan 15 jaar ervaring heeft op het gebied van import en export van Vatrepinfo.comgoederen en bijbehorende btw-verplichtingen. Wanneer jij van plan bent om goederen uit het buitenland in te laten voeren, dan is het verstandig om dit bedrijf hiervoor in te schakelen. Zij weten als de beste welk papieren hier allemaal voor nodig zijn. Tevens zorgen zij voor de douaneaangifte, zij verzorgen de btw-aangifte en kunnen advies geven over de btw-import. Zij hebben ruime ervaring in de logistieke branche. Zokunnen zij bijzonder goed helpen bij het advies geven over de opslag, import en de transport. 

Als eigenaar van een eigen winkel, importeer ik vaak goederen uit het buitenland. Iedereen weet dat je dit niet zomaar kan en mag doen. Daarvoor moet je aan bepaalde eisen voldoen en hier invoerrechten over betalen. Voor goederen uit niet EU-landen moet er btw over betaald worden.

Via de website van Vatrepinfo.com ben ik een stuk wijzer geworden

Vatrepinfo.comOmdat ik nog niet helemaal thuis was op het gebied van goederen importeren was ik op de website van Vatrepinfo.com terecht gekomen. Hier kon ik al het één en ander elzen over de invoerrechten en de btw betaling. Maar eigenlijk was dit maar een klein gedeelte, van al het papierwerk. Er moest heel veel worden voordat ik de goederen kon laten importeren. Daarom heb ik dit bedrijf ingeschakeld en ben met hun om de tafel gaan zitten. Hier werd het mij al duidelijk dat dit bedrijf heel veel voor mij kon betekenen. Dit bedrijf is veel en veel meer thuis in het regelen van het importeren en exporteren van goederen. Tevens zijn zij bekend met de artikel 23-regeling en kunnen ervoor zorgen dat jij hier ook gebruik van kunt gaan maken. Deze regeling zorgt ervoor dat je de btw als voorbelasting af kan trekken van de btw-aangifte, mits je recht hebt op btw aftrek.