Zaken Doen

Alles over zaken doen

Verrijk je vaardigheden met een opleiding tot trainer of coach

Bij tcacademy.nl vind je opleidingen tot trainers en coaches op verschillende gebieden. Ze zijn hier professioneel en praktijkgericht. Als je kiest voor een opleiding van tcacademy.nl, word je opgeleid tot een vakbekwame en zelfbewuste trainer of coach. Er wordt een basis gelegd met theorie, getraind in de praktijk en zelfreflectie is een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Jouw groei en ontwikkeling worden ondersteund bij TC Academy. Als jij in staat bent verantwoordelijkheid te nemen voor je loopbaan, proactief te werk te gaan en je zelfinzicht hebt, zit je hier op de juiste plek.

Geschikt voor iedereen

Een opleiding tot coach of trainer kan waardevol zijn in verschillende sectoren, ook als zzp’er. Je leert met een opleiding van tcacademy.nl hoe je op professionele wijze kan coachen of trainen in jouw vakgebied. De meeste opleidingen worden zowel in Rotterdam als in Utrecht gegeven. Na het afronden van de opleiding tot coach of trainer heb je een post-hbo diploma op zak. Je kunt kiezen voor algemene opleidingen tot coach of trainer, maar bijvoorbeeld ook voor de opleiding tot kindercoach. Startdata zijn meestal rond oktober of september en rond februari of maart.

Kleine groepen

Er wordt bij tcacademy.nl gewerkt in kleine groepen van tussen de 7 en 12 deelnemers. Je studeert af in de praktijk en stelt een persoonlijk leerplan op. Om een beeld te vormen bekijken we drie verschillende opleidingen van tcacademy.nl: Trainer, Trainer+ en Coach. De opleidingen Trainer en Coach bevatten 13 lesdagen en je krijgt een post-hbo diploma nadat je afstudeert in de praktijk. Voor de opleiding Trainer+ geldt dat er 18 lesdagen zijn. Hier studeer je ook af in de praktijk voor je post-hbo. Een opleiding Coach kost minder dan een opleiding Trainer. Welke opleiding bij jou past, kun je uitzoeken door de opleidingen op tcacademy.nl te bekijken.