Zaken Doen

Alles over zaken doen

Voordelen promotiestickers

Voordelen promotiestickers

Voordelen van promotiestickers als reclame voor uw bedrijf

Promotiestickers als reclame voor uw bedrijf. Misschien heeft u er wel eens aan gedacht, misschien ook niet. Als u denkt aan reclame voor uw bedrijf, denkt u misschien eerder aan posters, gevelreclame of lichtreclame. Stickers komen wellicht niet meteen bij u op, maar ze zijn gevarieerder en effectiever dan u misschien denkt. Lees dus snel dit blog over verschillende soorten promotiestickers en de voordelen ervan als reclame voor uw bedrijf.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn een geweldige en opvallende manier om stickers te gebruiken om uw bedrijf te promoten. U kunt vloerstickers eenvoudig inzetten om reclame voor uw bedrijf te maken, maar ook als bewegwijzering op bijvoorbeeld een open dag. Daarnaast kunnen ze ook dienen als decoratief element, waardoor mensen nog lang aan uw bedrijf zullen denken nadat ze het pand hebben verlaten.

Betonstickers

Betonstickers zijn speciaal ontworpen om op beton, asfalt, stoeptegels en steen te worden aangebracht. Ze vormen een ideale aanvulling op uw andere visuele communicatie. Ze zijn ook handig buitenshuis te gebruiken als bewegwijzering, belijning voor evenementen, buitenspellen, decoratie en promotie. Meer dan genoeg mogelijkheden dus!

Etalagestickers

U wilt natuurlijk dat voorbijgangers uw pand binnenlopen, vooral als u een winkel heeft. In dat geval zijn etalagestickers ideaal om klanten aan te trekken. U kunt ze eenvoudig op uw ramen en deuren gebruiken om alvast een indruk te geven van de sfeer binnen en wat u verkoopt. Het zorgt meteen voor een goede eerste indruk.

Sjabloonstickers

Heeft u muren of andere oppervlakken die niet geschikt zijn voor stickers en andere vormen van belettering? Dan zijn sjabloonstickers de oplossing voor u. U kunt sjabloonstickers gebruiken om zelf uw logo, tekst of afbeelding aan te brengen. Daarna kunt u de sjabloonstickers weer verwijderen. Op deze manier kunt u toch de gewenste afbeelding of boodschap op uw muur krijgen.

Veiligheidsstickers

Veiligheidsstickers zijn niet alleen aan te raden, maar zijn in veel gevallen ook wettelijk verplicht. U kunt deze stickers gebruiken zodat mensen die op die plek werken of komen, weten hoe ze veilig moeten werken. Denk hierbij aan werkplaatsen, laadhavens of specifieke klantenzones.

Decoratieve muurstickers

Decoratieve muurstickers zijn een geweldige manier om uw pand op een voordelige manier op te fleuren en van passende decoratieve elementen te voorzien. Ze voegen leven toe aan elke (werk)plek en besparen u veel schilder- en pleisterwerk. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en u kunt ze volledig op maat laten maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het maken van reclame en het promoten van uw bedrijf? Lees dan ook eens onze blog over autobelettering.

Meer verhalen