Zaken Doen

Alles over zaken doen

Wat is e-fulfilment?

Benieuwd naar de voordelen van e-fulfilment? Voordat je de voordelen ervan kunt begrijpen, moet je eerst begrijpen waar het allemaal om draait. E-fulfilment verwijst naar de afspraken die bedrijven maken om hun producten of diensten online te verkopen. In de regel omvat e-fulfilment het verwerken en verzenden van bestellingen. Logistiek omvat alles, van het ontvangen en opslaan van producten voordat ze worden verkocht tot het verzamelen, verpakken en verzenden van bestellingen naar klanten. In veel gevallen houdt e-fulfilment daar niet op. Het uitbesteden van e-fulfilment bied je meer dan alleen opslag, verzending en retourverwerking van je producten. Vaak gaan de fulfilmentoplossingen veel verder maar zijn altijd in overleg met jou. Nu je weet dat e-fulfilment is, is het tijd om de voordelen te leren kennen. Lees verder.

Voordelen van e-fulfilment

Met behulp van uitbesteding van orderafhandeling kun je de verzendkosten verlagen; veel leveranciers van orderafhandeling hebben vestigingen in het hele land en in het buitenland. Als gevolg hiervan kun je profiteren van kortingen voor bulklevering en lagere verzendkosten aanbieden. De voordelen van e-fulfilment zijn dat het de bedrijfskosten helpt verlagen; je betaalt alleen voor wat je gebruikt met fulfilmentdiensten. Een fulfilmentservice brengt meestal een vast bedrag in rekening voor het opslaan van je producten. Daarna wordt je bestelling pas in rekening gebracht als deze is gepickt, verpakt en verzonden. Een ander voordeel is dat het je helpt je ​​markt te laten groeien. Verschillende fulfilmentbedrijven hebben de infrastructuur om bestellingen wereldwijd te verzenden en af ​​te leveren. Je kunt je bereik vergroten en uitbreiden naar nieuwe markten via hun wereldwijde platform.

E-fulfilment voor het succes van je bedrijf

Door samen te werken met een fulfilment-serviceprovider kun je je concentreren op andere zakelijke taken. De kwaliteit van het product bepaalt niet alleen het succes van een bedrijf – het wordt ook bepaald door de kwaliteit van de order afhandelingsservice. Ondanks het feit dat je een product van hoge kwaliteit biedt, is de orderafhandeling cruciaal voor het succes van je bedrijf. Ontbrekende, vertraagde of onjuiste verzendingen zijn allemaal trefzekere manieren om je klanten van je te vervreemden – daarom is het uitvoeren van bestellingen zo belangrijk.

Orders uitvoeren via outsourcing

Nu je de voordelen van e-fulfilment kent, is het goed om de kosten van dit proces beter te begrijpen. Uiteindelijk moet je doen wat het beste is voor jouw en je bedrijf. Als je wilt uitbreiden en efficiënter wilt werken, kun je beter op zoek gaan naar een dienstverlener die je een ruwe schatting van de kosten kan geven.

Bron: Krijgsman Public Warehousing