Zaken Doen

Alles over zaken doen

Wie zijn wij?

Wij van Gebroeders Nijssen staan al bijna zeventig jaar klaar voor jou. Wij zijn actief in de metaalbewerking en kunststofbewerking. Doordat we een breed aanbod hebben in het bewerken van verschillende materialen als metaal, koper, aluminium en een breed aanbod van kunststoffen kunnen wij jou helpen bij jouw hulpvragen. Gaat het om het bouwen en ontwerpen van een winkelinrichting, balie, reclame stand voor op de beurs of een complete pui, dan ben je bij ons aan het goede adres. Op onze site vind je een uitgebreidere beschrijving van ons aanbod.

Heuse professionals

In de afgelopen zeventig jaar hebben wij ons aanbod steeds verder uitgebreid. Onze ruim veertig medewerkers zijn zeer vakbekwaam en leren elke dag de nieuwste technieken bij om jou van dienst te kunnen zijn. Wij staan voor kwaliteit en door mee te denken met de jou als klant komen we altijd tot een oplossing. Onze vakmensen gaan tot het uiterste om jouw opdracht van eerste afspraak tot levering en/ of installatie te bewerkstelligen. Heb je een bestelling geplaatst, dan kan je via ons elektronische systeem jouw order volgen tot het einde van het proces.

Contact opnemen?

Aarzel dus niet en neem contact op met onze servicedesk en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Zoals wij zelf zeggen: ”Nee ligt niet in onze aard.” Wij helpen jou graag jouw project te realiseren. Standaard opdrachten, geen probleem. Maatwerk, geen probleem. Neem contact met ons op en wij zullen samen met jou de opdracht doornemen en tot een passende oplossing komen, zodat jij je ideeën kan verwezenlijken. Samen komen wij er altijd uit. Kijk op onze website https://www.gebr-nijssen.nl/ voor onze contact gegevens en neem vandaag nog contact met ons op.