Zaken Doen

Alles over zaken doen

Wil jij anoniem sms sturen?

anoniem sms sturen

Het kan zijn dat jij anoniem sms sturen wilt. Dit kan veel voordelen hebben. Zo blijf je bijvoorbeeld volledig anoniem. Anonimiteit is iets wat in deze wereld steeds belangrijker wordt voor veel mensen. De anonimiteit houdt niet op, omdat steeds meer mensen hier een grote vraag naar krijgen. In de huidige wereld valt bijna alles te traceren, en soms kan dat heel handig zijn voor bepaalde instanties. Denk aan instanties die graag winst maken over jouw rug heen. Voor hen is het handig om precies te weten wat jij doet. Maar niet iedereen wilt zijn identiteit zomaar volledig bekend maken, om wat voor reden dan ook. Dus voor vele dingen in de wereld worden hier oplossingen voor gevonden, waarvan de anonieme sms er een is.

anoniem sms sturen

Waarom zou ik die anonieme sms sturen?

Je kan veel verschillende motieven hebben om een anonieme sms te sturen. Denk bijvoorbeeld aan de liefde van je leven een sms sturen om te vertellen dat ze een geheime aanbidder heeft. Is dat niet erg romantisch? Maar wat voor de ene persoon romantisch is, is voor de ander wellicht een beetje gek. Zij vinden dit dan weer “creepy” of iets dergelijks. Gelukkig kun je een anonieme sms voor nog veel meer dingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het uithalen van een grapje bij een college waarmee je altijd lol hebt.

Kan diegene het grapje waarderen?

Let er wel op dat je niet te ver gaat met je grap. Anonimiteit kan namelijk een erg sterke tool zijn voor bepaalde doeleinden. Zo wordt het ook vaak genoeg gebruikt om schade aan te richten bij anderen. Hier valt dan weinig tegen te doen en het slachtoffer kan er lang mee zetten nog daarna. Zorg dus dat het wel een leuk grapje is die je collega kan waarderen.