Zaken Doen

Alles over zaken doen

Bedrijfskleding bedrukken: geef je bedrijf een eigen identiteit

Bedrijfskleding bedrukken

Een bedrijf is een samenwerkingsverband tussen verschillende mensen die samenwerken om één doel te bereiken: namelijk het tevreden maken van de klant. Het is dan ook belangrijk dat je als bedrijf dan ook als één optreedt. Bedrijfskleding bedrukken zorgt ervoor dat in ieder geval de uitstraling al verenigd is. Op die manier is het voor de klant duidelijk dat ze met jouw personeel te maken hebben, en het zorgt bovendien ook voor een beter gevoel van binding tussen het personeel. Maar bedrijfskleding kan ook al voor een goed staaltje marketing zorgen

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding als marketing

Naamsbekendheid is een belangrijk doel van alle marketing. De meeste marketing kan best prijzig zijn, maar bedrijfskleding koop je één keer en dan ben je er al. Als jouw naam en logo op de kleding staan zorgt alleen al de aanwezigheid van jouw personeel voor een grotere naamsbekendheid. Als anderen jouw personeel namelijk aan het werk zien weten ze namelijk meteen wie er aan het werk is, en als het werk goed is – en dat is het natuurlijk – weet iedereen meteen bij wij ze moeten zijn: bij jullie. Maar bedrukte bedrijfskleding zorgt niet alleen voor positieve gevolgen: het voorkomt ook negatieve gevolgen.

Hoe bedrukte bedrijfskleding jouw bedrijf beschermt

Bedrukte bedrijfskleding heeft nog een groot voordeel: het voorkomt persoonsverwisseling. Als iedereen binnen jouw bedrijf bijvoorbeeld blauwe polo’s draagt is het vrij makkelijk om je als personeelslid te verkleden. Maar een blauwe polo met jouw naam en logo is een stuk moeilijker na te maken. Ook is de kans een stuk kleiner dat een klant denkt dat het jouw personeel is dat ergens bezig is, terwijl het compleet andere personen zijn. Dit is handig, want mochten zij er niks van kunnen is het duidelijk: het waren niet jouw mensen die waardeloos werk hebben afgeleverd.