Zaken Doen

Alles over zaken doen

Catering Ede van alle markten thuis

een horecaonderneming starten

Catering Ede voor elk bedrijfsfeest, bruiloft, feestavond, lunch, borrel of vergadering. De professionals van de Catering Groep Nederland zorgen voor een onvergetelijk evenement. Bij het vuur gaat het hele speenvarken met goudbruine korst rond en rond. Het kalfspootje aan het spit is meer dan knap, de biefstukken van de roker: goddelijk groot en sappig. Rosé champignons wachten in een grote pan, salades zijn knapperig en vers aan het buffet en het bierpaviljoen is: open… Welkom! Uw bedrijfsfeest kan beginnen!

Catering Ede neemt al het werk uit handen

Catering Ede zorgt ervoor dat al uw vragen en een onzeker gevoel worden weggenomen. Weg met vragen als: Wat heb ik nodig? Wordt het een leuk feestje? Wat zullen de gasten zeggen? Zal mijn evenement het succes hebben waar ik op hoopte? Deze kanjers weten hoe belangrijk deze vragen voor u zijn en ze weten ook dat elke ontvangen opdracht een bewijs is van groot vertrouwen in hun kennis en kunde. Familiefeesten en privéfeesten zijn de freestyle binnen hun werk, omdat ze de mooiste dagen van uw leven mogen omtoveren tot echte “grote momenten”. Voor de viering van alle festiviteiten hebben ze in de loop der jaren een heel bijzondere knowhow verworven en daarom besteden ze aandacht aan elk detail, hoe klein ook, om uw dag perfect te maken.

Te gast op uw eigen feestje

Of u nu uw medewerkers wilt uitnodigen voor een zomerfeest of een barbecue op uw boerderij, voor een open dag, voor een traditioneel kerstfeest, voor een bedrijfsverjaardag of voor een groot bedrijfsfeest: Catering Groep Nederland is uw perfecte feestpartner! Voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. Verheug u op mooie uren met uw personeel en gasten en laat al het werk voor een keer aan hen over. Zij adviseren u individueel op maat van uw ideeën. Zij bieden u creatieve cateringconcepten die uw bedrijf en uw evenementen onvergetelijk maken. En dat doet deze party- & eventcateraar altijd met een gezonde dosis ‘Lef & Liefde’.

Voor elk evenement, voor iedereen, waar dan ook in Nederland

De kanjers van Catering Groep heten u graag welkom in hun kring van tevreden klanten. Laat u inspireren door hun creativiteit. Met hen kunt u succesvolle en gevarieerde feesten plannen voor elke smaak en elke grootte. Samen met u realiseren zij het door u gewenste feestje!