Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een omsnoeringsband is ideaal voor het vervoeren van producten op pallets

omsnoeringsband

Het vervoeren van producten op pallets gaat nogal eens mis. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende mogelijkheden op schades. Helaas komt het erg vaak voor dat ondernemers te maken krijgen met verschillende soorten schades. In veel gevallen heeft dit te maken met het stapelen op een pallet. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een sealing of van een omsnoeringsband, kan dit voor vervelende situaties zorgen. Als een vervoerder maar een aantal pallets gaat vervoeren, kan het zo zijn dat jouw goederen niet goed vast staan tijdens het vervoer. Dit kan er vervolgens weer voor zorgen dat jouw producten beschadigd aankomen bij de klant.

omsnoeringsband

Voorkom klantverlies door beschadigde producten

Het komt helaas erg vaak voor dat ondernemers klanten verliezen doordat de beschadigde producten afleveren bij een klant. Is dit jou ook al eens overkomen en wil je dit in de toekomst graag voorkomen? Dan is het verstandig om jouw producten te leveren op een pallet met een omsnoeringsband. Je kunt kiezen voor een omsnoeringsband van PP, maar daarnaast ook voor een omsnoeringsband van PET.

PET band voor de lange termijn

Wanneer je jouw producten op wilt slaan, kan het ook prettig zijn om een PET band te gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat je jouw producten langdurig op kunt slaan, zonder dat de band verslijt. De band is niet gevoelig voor slijtage.